Jak už nikdy nezmeškat žádnou slevu a nabídku | občasník – newsletter do Vaší e-mailové schránky

Jak už nikdy nezmeškat žádnou slevu a nabídku | občasník – newsletter do Vaší e-mailové schránky

Facebook býval jedním z nejlepších nástrojů, jak informovat o připravovaných sezónních foceních, nabídkách, slevách. Bohužel, nová politika Facebooku omezila zobrazování příspěvku z Facebookových stránek ve Vašem „newsfeed“ a to i přesto, že stránku sledujete a lajkujete. Lehce se pak stane, že ačkoliv Vás příspěvky z Vašich oblíbených stránek zajímají, neuvidíte je.

Jak tedy zajistit, abyste vždy viděli to, co chcete vidět bez ohledu na to, jak to za Vás Facebook vyhodnotí?

Dvě možnosti

První: 6 jednoduchých kroků na Facebooku Vám zabere jen pár minut.

1. kliněte na malou šipku vpravo na horní modré liště, objeví se rozbalovací menu.

2. kliněte na News Feed Preferences

3. otevře se okno Preferences

4. zvolte Prioritize who to see first

5. v následujícím okně se objeví nabídka Vašich přátel a stránek, které sledujete nebo jste jim dali svůj lajk.

6. Kliněte na ty, které chcete, aby se Vám zobrazovali první, označí se hvězdičkou.

7. Nezapomeňte označit tu mou 🙂 @GabrielaBauerovaPhoto

Druhá: Své sezónní nabídky a slevy, volná místa, která se objeví na poslední chvíli a jiné novinky oznamuji vždy formou newsletteru, nebo chcete-li občasníku, který zasílám e-mailem. Z času na čas se v nich objeví kód na sluvu určenou pouze pro odběratele newsletteru.
Zapsáním se do e-mailového seznamu si tedy zajistíte, že Vám již žádná nabídka neunikne. Když Vás přestanu bavit, odhlásit se můžete jednoduše kdykoliv prostřednictvím odkazu přímo v newsletteru. Však to už znáte. Zapsat se můžete ve formuláři níže, také na mé Facebookové stránce a nebo na homepage tohoto webu.

Chci odebírat e-mailový newsletter

* indicates required



Email Format


Facebookgoogle_pluspinterestlinkedin
Pět tipů pro nejkrásnější těhotenské fotografie

Pět tipů pro nejkrásnější těhotenské fotografie

Oblečení pro těhotenské focení, vlasy a make-up

Nedávno jsem s Vámi sdílela odpovědi na 5 nejčastějších otázek, které pokladáte před těhotenským focením. Přečíst si je můžete znovu TADY. Dnes bych se s Vámi ráda podělila o několik tipů pro oblečení, účes a make-up, které z vás udělají nejkrásnější těhulku pod Sluncem.

1. Oblečení – vlastní

Pokud máte oblíbené těhotenské šaty, proč se v nich nevyfotit. Krásné těhotenské fotografie, které se již staly téměř klasikou této kategorie jsou rifle a těsné tričko, popř. podprsenka bez ramínek. Tato kombinace se lehce kooridnuje s oblečením tatínka pro partnerské fotografie. Roznohné NE!!! ale patří výrazným vzorům, pruhům a nápisům, křiklavým a svítivým barvám a pro studiové focení většinou i botám.

2. Šaty pro těhotenské focení od fotografa

Už jistě víte, že v ceně těhoteského focení nabízím zapůjčení těhotenských šatů, které byly vytvořeny speciálně pro focení maternity (těhotenských) fotek. Nemáte-li tedy vlastní šaty, ve kterých toužíte zachytit své těhotné bříško, rozhodně nemusíte jít kvůli focení nakupovat. Stačí si vybrat jedny (dvoje nebo troje) z nabídky. Většina z nich je více méně univerzální velikosti, ale mám k dispozici i spíše menší, či spíše větší alternativy. Máte-li specifickou představu o ideálních šatech, vždy se můžeme dohodnout a pokud čas dovolí, šaty dle Vašeho přání a dohody pro Vaše focení objednám. Vás to nestojí nic, šaty po focení zůstávají součástí mé sbírky pro další klientky.

 

3. Bez oblečení

Focení těhotenského aktu je další možností, při které odpadá starost s výběrem oblečení. Krása takových fotografií spočívá v dramatičtějším osvětlení, siluletách a zpravidla čenobílé úpravě fotografií.

4. Doplňky a šperky

Pro focení v romantickém duchu může být vhodným doplňkem jemný květinový věneček ladící s barvou oblečení. Ano patří snubním či zásnubním prstýnkům NE pak hodinkám (i u partnera) a jakýmkoliv výrazným náramkům a náhrdelníkům. Výjimku z tohoto pravidla pak tvoří fotografie nahého bříška, kde šperk sahající až na bříško může být vhodným doplňkem. Náušnice je lépe volit jemnější.

5. Vlasy a make-up

Pro Vaše focení lze zajistit služby vizážistky, která se postará o vhodný účes i make-up a to buď v ateliéru před focením, nebo u Vás doma, fotíme-li v exteriérech. Rohodnete-li se vytvořit účes i make-up sama, doporučuji volit volnou, spíše rozevlátou úpravu vlasů, buď rozpuštěné nebo volně stažené do tzv. messy pony, messy bun, pro případ, že preferujete odhalenou šíji. Chcete-li kombinovat romatický styl rozpuštěných vlasů se smyslnější odhalenou šíjí, doporučuji mít pro focení po ruce skřipec. Líčení volte spíše přirozené, ale nezapomeňte na černou řasenku. Vhodné je pak využít pudrů, tvářenky a rozjasňovače pro zvýraznění kontur obličeje.

Bonus tip: Na fotografiích jsou často také Vaše ruce – nezapomeňe na manikúru ! – upravené nehty na rukou (ale i nohou) zajistí, že fotky budou ještě krásnější.

Jak pro oblečení tak pro účes a make-up platí zlaté pravidlo – fotíme Vás a musíte to být Vy, přirozená, sebevědomá … 

Navštivte můj Pinterest board věnovatný tipům na účes a make-up pro Vaše focení. 

chci si rezervovat těhotenské focení

Facebookgoogle_pluspinterestlinkedin